Nieuwe pracht op de parfummarkt: Dior lanceert binnenkort haar nieuwste geurwater, Miss Dior Le Parfum. Een haute parfum onder de riekers, want een perfecte coutureversie van het origineel, Miss Dior Chérie. Behouden zijn de vrouwelijkheid en romantische jeugdigheid van de voorganger. Maar toegevoegd zijn hele compacte bloemnoten en een krachtiger lederakkoord dankzij plantaardige amber en sterke patchouli. Verder bespeuren we – neuzen die we zijn – vleugjes vanille, mandarijn en de absolu van Turkse en Bulgaarse rozen.

 
De flacon voor de nieuwe geur is – pfiew – nog steeds very Miss Dior. Alleen kreeg de iconische fles een kleine make-over met een vernieuwde strik en kreeg het glaswerk een pied-de-poule-motief.

 
AND ACTION!
Genoeg over het parfum zelf, over op het nieuws van de dag; want tadaa, de bijbehorende video en het campagnebeeld waarin Dior-gezicht Natalie Portman schittert, zijn uit. En die zijn très sexy, kunnen we wel stellen. Op de deunen van Serge Gainsbourg en Jane Birkins Je t'aime... moi non plus is de Black Swan-actrice in Eva-kostuum – op een Dior-zonnebril na – te bewonderen, zich onderdompelend in een ongetwijfeld heerlijk riekend Dior-bad en ook zoenend met een niet onappetijtelijk mannelijk model. Waarover Natalie later aan WWD liet weten dat ze zich een tikkeltje een cougar voelde. ‘He's, like, 20.’ Ha!

 
Natalie trouwde onlangs nog in het geniep met lover Benjamin Millepied >

 
Niemand minder dan Sofia Coppola tekende voor de regie van het campagnefilmpje en bracht hiermee een hommage aan Jean Luc Godards jaren zestig films. Miss Dior Le Parfum staat voor € 85 (40ml) of € 115 (75ml) vanaf 28 september in de Nederlandse parfumschappen.

 
COUTURE ACCESSOIRES
Meer goed nieuws: Dior brengt ook een nieuwe lijn purse sprays uit (reisflacons voor in je tas dus); de J’adore-purse spray in zowel parfum- als eau de toilette-versie en de Miss Dior Eau de Toilette-purse spray. Alle voorzien van stijlvol zilveren dan wel gouden jasje en verkrijgbaar voor € 97,50 met daarbij drie vullingen van 20ml. Navullingen zijn ook los verkrijgbaar in sets van drie.

 
NATALIE PORTMAN VOOR MISS DIOR LE PARFUM

youtubeView full post on Youtube