IT’S MAGIC
Wist je dat er elke tien seconden ergens ter wereld een Touche Éclat over de toonbank gaat? Dat is niet voor niets! Nu heeft Yves Saint Laurent al het goede van deze magische stift in een foundation weten te stoppen. Wat er anders is dan anders? Klassieke foundations maken vaak gebruik van opake poeders, wat een maskereffect kan veroorzaken. In Le Teint Touche Éclat zit in plaats van poeder een soft-focus gel met reflecterende en doorschijnende textuur die onregelmatigheden gladstrijkt en een zuivere teint creëert.


VLOEIBAAR LICHT
Ook een nieuw trucje van YSL: vloeibaar licht in de foundation. Meestal worden parelmoerdeeltjes gebruikt, maar Yves Saint Laurent kiest een speciale formule met deeltjes erin die werken als duizenden kleine spiegeltjes. Zo worden schaduwzones oplicht en gelaatstrekken benadrukt. Lloyd Simmonds, Artistiek Directeur Make-Up bij Yves Saint Laurent: 'Het mooiste gezicht bereiken we wanneer we in staat zijn de persoonlijkheid te onthullen. Het is een kwestie van licht, van kracht.' Missie geslaagd, dachten wij zo.

VIND DE PERFECTE KLEUR

Ook fijn: de foundation is verkrijgbaar in zestien tinten, zodat er voor iedereen een passende kleur is. Geen held met het vinden van de juiste kleur? Yves Saint Laurent ontwikkelde een speciale Shade selector waarmee je in een wip de perfecte tint vindt.

Tip! Ken je de prijswinnende website van YSL al? Hier vind je nog veel meer info over Le Teint Touche Éclat, maar je kunt ook apps dowloaden om met looks te experimenteren, snuffelen tussen de producten, filmpjes en mooie mensen kijken en nog veel meer! Neem zeker even een kijkje op: www.yslexperience.com.

Lip, Mouth, Hairstyle, Skin, Chin, Eyebrow, Eyelash, Beauty, Tan, Flash photography,