Je moet nooit je oude schoenen weggooien voordat je nieuwe hebt en dus staken Domenico Dolce en Stefano Gabbana hun iconische parfum Pour Femme gewoon in een nieuw jasje. En hé, dat betekent dat je ook weer een nieuwe campagne mag maken! Het duo charterde als de wiedeweerga de mooie Laetitia Casta als nieuw gezicht voor het reukwater en modefotograaf Mario Testino voor de shoot. Succes gegarandeerd.

Al gehoord? Lea Michele is het nieuwste gezicht van L'Oréal Paris >

 
Het eindresultaat lieten we je twee maanden terug al zien, maar vandaag mogen we je – exclusief! – meenemen achter de schermen van de campagneshoot. In onderstaande video kun je met eigen ogen zien hoe Mario Testino de campagnevideo schoot in een prachtig idyllisch Mediterraans dorpje. Tijdens een typisch Italiaans huwelijksfeest (lees: karakteristieke Italiaanse koppen en loads of food) piept Laetitia er tussenuit om er met – hunk! – Noah Mills vandoor te gaan. De twee eindigen na een ritje in een guitig rood Italiaans bakkie op een romantisch kiezelstrand, waar wij ook bést de rest van ons leven met Noah Mills zouden willen doorbrengen.

Gaat dat zelf even zien. En bekijk daaronder ook nog even het (zwart-witte) eindresultaat. Wel zo leuk – plus nog wat extra Noah-tijd.

 
PS - Nog niet bekend met Dolce & Gabbana Pour Femme? Hoogste tijd dat je ‘m gaat ontdekken. De geur opent met verleidelijke, zachte en kalmerende neroli in de mix met noten van framboos en een vleugje zuur-groene mandarijn. Het hart van de geur is oppersensueel; krachtige bloemennoten van o.a. jasmijn gaan over in het zoete citruskarakter van oranjebloesem. Suikerzoete guimauve vormt samen met heliotroop, vanille en sandelhout de basis van het parfum. Vanaf oktober ligt de vernieuwde editie (€ 79 voor 50ml eau de parfum) in de beautyschappen.
 

DOLCE & GABBANA - POUR FEMME - THE MAKING-OF

DOLCE & GABBANA - POUR FEMME

youtubeView full post on Youtube