KATY GOES NINETIES
Wanneer je John Mayer aan de arm hebt, moeten ook de vingertoppen zo nu en dan eens goed door de wasstraat. Katy Perry – die wel houdt van een stel wacky nagels – doet eens gek en neemt een manicure van cartoonkarakters. En niet zomaar een stel cartoons, neen. Van de MTV-animatieserie uit de jaren negentig, Daria. Niet bekend met het getekende fenomeen? Daria was een spin-off van het welbekende Beavis and Butt-head en draaide om de cynische Daria Morgendorffer. De geinige cartoon was bedoeld als een parodie van ‘t tienerleven op Amerikaanse scholen en dat bleek toentertijd een grote hit. Dus.


Katy P. was duidelijk ook fan. De zangeres twitterde een foto van haar verse manicure met het onderschrift: ‘It doesn't get any better than hand painted DARIA nails by the girls at ES Nails TOKYO!’ We moeten dan ook toegeven, dat zijn een stel goeie nagels. Maar om het nu zelf te gaan uitproberen…


KELLY DOET DUUR
Kelly Osbourne gooit het over een andere boeg en gaat voor een peperdure manicure. Van een schamele $250.000 welteverstaan. De nagellak die ze op haar vingers smeerde van juwelier Azature heeft namelijk dit loodzware prijskaartje.


Het lakje kreeg de naam Black Diamond King mee, dus je kunt het al raden: er zitten crushed black diamonds in. We nemen je niet in het ootje. Kelly O. twitterde dan ook opgewonden: 'About to get a $250k manicure w nail polish made w blk diamonds made by @azature so excited & honored'. Oké dan.

Gespot: Prabal Gurungs bloody nails >