Het is ’t wachten waard, niet? Al enige tijd geleden (mei!) werd door de mensen bij Chanel bevestigd dat Brad Pitt het opmerkelijke nieuwe boegbeeld is van de Chanel N°5-geur. En nu, ein-de-lijk, is het eerste beeld daar. Achter de schermen-beeld dat wel, geschoten door Sam Taylor Wood. Juist, die ook dat gave eerste beeld voor de Maison Martin Margiela X H&M-campagne schoot.

VERLEIDING
We zien Brad – incluis lang haar en baardje – samen met regisseur Joe Wright, die de commercial voor zijn rekening nam. ‘Om een legende fris te houden, moet je altijd je point of view veranderen,’ verklaart Andrea d’Avack, hoofd van Chanels Parfum & Beauty-afdeling, aan WWD. ‘Het is de eerste keer dat we een man gebruiken om te spreken over een vrouwengeur. We vinden dat het parfum de verleiding is tussen een man, een vrouw en een reukwater. No.5 is ons nummer één parfum en we zijn bereid om een goeie investering te doen om de geur op dat niveau te houden.’

Nog meer niet te versmaden kijkvoer: Penn Badgley voor Alexander Wang >

The Pitt volgt met zijn gloednieuwe baan grote vrouwelijke boegbeelden als Catherine Deneuve, Candice Bergen, Nicole Kidman, Audrey Tautou en Vanessa Paradis op. Voor regisseur Joe Wright is ‘t niets nieuws onder de zon. De Brit werkt al sinds 2006 samen met Chanel en nam onder andere de Coco Mademoiselle-commercials met Keira Knightley voor zijn rekening.

Pssst… Keira Knightley schittert in Joe Wrights gloednieuwe film Anna Karenina >

 
De ongetwijfeld smakelijke Chanel-commercial met Brad Pitt is vanaf 15 oktober te bewonderen en de foto’s kun je vanaf november in verschillende tijdschriften spotten. Dat belooft een, eh, warme herfst te worden.

youtubeView full post on Youtube