Gwyneth Paltrow is geen onbekende in de parfumwereld. Op haar veertiende was ze al groot fan van Anaïs Anaïs, later kwamen Calyx en Coco Chanel op haar pad. En nu ze 41 is, staan er meer dan vijftig parfums op haar badkamerplankje. Sommige draagt ze dagelijks, andere heeft ze alleen omdat de fles zo mooi is.

 
LESS IS MORE
Gwyneth, zelf het gezicht van het parfum Boss Nuit, onthult aan Telegraph ook hoe ze haar parfum draagt. In tegenstelling tot dochter Apple, die zich van top tot teen ondersprayt, is Gwyneth meer bescheiden. ‘Ik spray een beetje op mijn linkerarm, druk dat tegen mijn rechterarm en dep het dan achter mijn oren.’

 
Ook op het gebied van maquillage leeft de actrice volgens het motto less is more; maar dat kan ook liggen aan het feit dat ze, naar eigen zeggen, geen ster is in het aanbrengen van make-up. Alleen moisturizer en face oils zijn bij Gwyneth onmisbare items op de kaptafel. Haar belangrijkste tip is dan ook ‘ken jezelf’. ‘Het is het hoofdingrediënt om jezelf te versterken; ken je stem en wees echt trouw aan jezelf. Dat is de sleutel naar hoe ik de tweede helft van mijn leven wil leiden.’ Aldus Gwyneth.

 
Ga maar alvast in de rij staan: dit is de nieuwste nagellak van Chanel >