‘It's like you're photoshopped!’ Een bij u allen waarschijnlijk bekende uitspraak van Hannah (Emma Stone) tegen Ryan Gosling (of eigenlijk zijn filmkarakter Jacob) in de film Crazy, Stupid, Love. Maar soms zou je haast denken dat celebs standaard een fijne filter over zich heen hebben. Eentje tegen oneffenheden, puistjes, rimpels en wallen. Want hoe perfect ziet het gelaat van Victoria Beckham er uit? En hoe jaloers zijn we op het perzikhuidje van Blake Lively? Of Rihanna’s glow? Die jaloersmakende huid hebben ze heus niet helemaal te danken aan Moeder Natuur.
       

Zien: alle beautylooks van fashion week >
          

PERFECT HUIDJE
Er is namelijk een nieuw goedje op de markt waar bovenstaande celebs bij zweren: Per-fékt. En tja, die naam is natuurlijk niet zomaar gekozen. De make-up artist van Rihanna, Mylah Morales, is in elk geval razend enthousiast tegen DailyMail.co.uk: ‘De Per-fékt beautyproducten zijn uniek. Ze zijn te gebruiken als een modern multi-inzetbaar alternatief voor traditionele foundations, bronzing poeders en blushers. Ze creëren een gezonde en jeugdige look en geven je natuurlijke huidskleur een boost.’ Daarnaast is Morales ook fan van de skin perfecting gel (alleen die naam al!) en de lip perfection gel.
        
Mocht je nog niet overtuigd zijn: in de producten van Per-fékt zit ook nog eens niacine, een lichaamseigen stof die goed is voor huid en haar én vitamine A en E die huidveroudering tegengaan. Alle informatie vind je op Perfektbeauty.com.
                  
Wij zijn in elk geval razend nieuwsgierig en slaan binnenkort aan het testen. We houden je op de hoogte.