Vers van de pers: Cara Delevingne is het gezicht van de nieuwste Yves Saint Laurent Beauty make-uplijn Babydoll. In januari praatte (lees: twitterde) het model (redactiefavoriet!) al haar mond voorbij door op het wereldwijde web te kirren: ‘Just finished my last day shooting @ YSL cosmetics! Feeling like a baby doll!’. Bleek niet helemaal de bedoeling te zijn. Oeps. Maar nu mag iedereen het weten: het is Cara. Voor YSL Beauty. Dus.

     
EYECATCHER
Een nieuwe, booming mascara moet de eyecatcher worden van de Babydoll-lijn. Ook in de collectie: verschillende kleuren eyeliners, lippenstiften en nagellakken voor de zomer. Oef, daar zijn we wel benieuwd naar. En al helemaal naar de foto’s met de prachtige maquillage op het gezicht van mademoiselle Delevingne. Maar Cara heeft haar lesje geleerd. Over de producten en de foto’s van Babydoll houdt ze haar lippen stijf op elkaar. Nog even geduld dus.   
   
De producten liggen vanaf 22 mei in de beautyschappen. Wanneer de foto’s gepubliceerd worden, is nog niet bekend. We houden je uiteraard op de hoogte.