Op het nachtkastje van Sienna Miller, Kim Kardashian en model Jourdan Dunn prijkt sinds hun zwangerschap standaard een flesje Bio-Oil. En dat is nog maar een greep uit de grote groep bekende fans. Maar het beste nieuws: dit wondermiddeltje is in te slaan voor een prikkie.

WONDEROLIE
Bio-Oil werd in 2002 gelanceerd en lijkt zo’n elf jaar later al een ware klassieker te worden. Het product pakt littekens en striae aan én voorkomt tijdens de zwangerschap het ontstaan van huidstriemen. Paar druppeltjes over je buik smeren et voilà, het middeltje gaat meteen aan de slag. In Bio-Oil zit PurCellin Oil, wat de olie makkelijk smeerbaar maakt en geen vettige huid achterlaat. De vitamines en plantenextracten in de olie worden daardoor diep in de huid opgenomen waar ze meteen hun werk doen. Klinkt goed, nietwaar?

De zes maanden zwangere Kim Kardashian is ook noestig met Bio-Oil aan het smeren geslagen en plaatste het goedje meteen bovenaan de lijst van haar tien beste beautygeheimen. Daarnaast zegt topmodel Jourdan Dunn haar lichaam tijdens haar zwangerschap egaal te hebben gehouden met de olie en ook Sienna Miller kwam knap uit de bevalling van dochtertje Marlowe door het smeerseltje.

Zelf proberen? Bio-Oil is te koop bij de drogist en apotheek voor € 20 (125 ml).

Nog een knap beautygeheim van de celebs: Per-fékt >