Geboren in Marokko, opgegroeid in Israël, student in de Verenigde Staten en aan het werk in New York. Jep, Alber Elbaz heeft al heel wat airmiles opgespaard. Tijdens het lange wachten op saaie vliegvelden ontstond dan ook zijn liefde voor make-up. Alber Elbaz’ moeder drukte ‘m namelijk meer dan eens een boodschappenlijstje in handen met allerhande maquillage die hij duty free voor haar moest scoren. Kijk, da’s nog eens slim. Dat Alber nu zelf met een stel mooimakers voor Lancôme op de proppen komt, is dan ook een droom die uitkomt voor de ontwerper.

Ook op de verlanglijst: de True Monica-collectie van Dolce & Gabbana >

SNEAK-PEEK VIDEO
Het creatieve hoofd van Lanvin sloeg onlangs driftig aan het mixen voor het make-upmerk en een stel mascara’s, oogschaduwdoosjes en lipsticks mét uber-schattig Elbaz-esque tekeningen waren het resultaat.

Maar! Voordat de collectie officieel gelanceerd wordt maken Lancôme en de ontwerper ons nog even lekker met een lieflijk filmpje. Gaat het om een aankondiging? Is het een commercial? Of toch een how-to video? Wie zal het weten. Maar gezellig, dat is het korte videootje zeker. Kijk zelf maar…

youtubeView full post on Youtube