Zie daar: Philosophy komt met de lijn Total Matteness met een pore eraser, een pore refiner en een twee-in-één cleanser en masker. Deze producten zorgen er samen voor dat de poriën goed gereinigd worden, dat olie geabsorbeerd wordt en daarom de overmatige glim en glans wordt omgetoverd tot een matte finish.  
   
Het label zwéért bij het serum Pore Eraser; 70% van de gebruikers vindt dat de poriën na één keer gebruik kleiner waren geworden. De truc zit ‘m in het ingrediënt natuurlijk bamboo-extract. Dat kan namelijk 200% van zijn gewicht in olie absorberen. Dit extract in de Total Matteness-producten werkt volgens Philosophy tegen het glimmen en verkleint de poriën. Ook op de wonderlijke ingrediëntenlijst:
    
> Salicylzuur in de Total Matteness oil-free, mattifying pore eraser (€ 40,67, een matterend serum) verwijdert dode huidcellen rond de poriewand, zodat ze er lichter uit zien.
> Gletsjesklei in de Total Matteness pore-minimizing & mattifying cleanser mask (€ 26,44, het masker en de cleanser in één) werkt tegen grove, donkere poriën en maakt ze schoon, waardoor ze minder zichtbaar zijn.
> Linzenzaadextract in de Total Matteness oil-free, mattifying pore refiner (€ 21,35, matterende porie-verkleiner) versterkt te poriewand en houdt de poriën schoon, zodat ze minder zichtbaar worden.
   
AMAZING GRACE
Lijf en leden kun je een flinke boost  geven met Amazing Grace, een verstevigende en verzorgende bodylotion (die ook nog eens ver-ruk-ke-lijk ruikt) die je met ronddraaiende bewegingen aanbrengt. Dat is goed voor de bloedcirculatie en werkt – naar het schijnt – briljant tegen cellulitis. Deze verzachtende knapperd heeft trouwens de Holland Beauty Award 2013 gewonnen in de categorie Luxe lichaamsverzorging. Need we say more?
   
Amazing Grace perfumed firming body emulsion 480ml kost € 40,62.
   
De producten van Philosophy koop je bij ICI Paris XL.
   
Zoek de Bob Ross in jezelf en maak van je gezicht een kunstwerk met kleurrijke make-up >