Na het heuglijke nieuws in januari was het flink wachten geblazen. Maar! Fans en fanaten kunnen vanaf vandaag hun beautyhart ophalen: de té leuke maquillagecollectie van modeonwerper Alber Elbaz voor Lancôme is te koop.

ER WAS EENS...

Waarom Lancôme de hoofddesigner van Lanvin aan de haak sloeg? Youcef Nabi, president van het beautymerk, jubelde in januari: 'Alber Elbaz is zonder twijfel één van ’s werelds meest invloedrijke modeontwerpers. Maar daarnaast is hij ook het meest getalenteerd. Zijn gevoel voor luxe, z’n visie op vrouwelijkheid en dat vleugje brutaliteit matchen perfect met de nieuwe waarden van Maison Lancôme. We zijn ontzettend trots en blij dat hij, met ons, in de wereld van de make-up stapt.' Zo.

En zie daar het resultaat van Elbaz' uitstapje naar de beautywereld: de vier iconische mascara's van Lancôme zijn in een bijzonder vrolijk zomers designerjasje gestoken. Vol hartjes, polka dots, sterretjes en (knip)ogen. Maar er is meer! Speciaal voor de gelegenheid is er een complete collectie voor pachtige ogen gemaakt, inclusief een setje nepwimpers. Want: Alber Elbaz houdt wel van een beetje overdaad. En alleen al het frivool geïllustreerde doosje is om op te vreten zo leuk.

LANCÔME PUTS ON A SHOW

In de Lancôme Show-collectie by Alber Elbaz vindt u:

> Mascara's: Hypnôse, Hypnôse Drama, Hypnôse Doll Eyes en Hypnôse Star (€ 33)

> Hypnôse Palettes, 5-kleurenpallet oogschaduw: Drama, Doll Eyes en Star Eyes (€ 58)

> Ombres Hypnôse, mono oogschaduw: Doll Eyes, Drama Eyes en Star Eyes (€ 29)

> Faux Cils, nepwimpers (€ 40)

Als eerste een collectors item van Alber Elbaz bemachtigen én meteen uitproberen? Hol vandaag naar de dichtsbijzijnde Bijenkorf of Douglas; wie weet stuit je op een speciaal Lancôme-podium, waar je opgemaakt kunt worden.

youtubeView full post on Youtube