Hiermee treedt Washington in de voetsporen van onder andere Jennifer Garner, Emma Roberts en Hayden Panettiere. Niet alleen zal de actrice, die te zien was in onder andere Django Unchained en de serie Scandal, schitteren in campagnes, maar ze zal ook meehelpen bij het creëren van nieuwe producten en marketingstrategieën.

‘Kerry is inspirerend en toegankelijk voor ieder type vrouw. Bovendien is ze gemotiveerd om veranderingen door te voeren in het bedrijf, en dat allemaal met een elegante prachtige huid.’ Aldus Michelle Freyre, algemeen directeur van Neutrogena.

GEZONDHEID EERST
Precies die prachtige gezonde huid van het nieuwe boegbeeld, waar vele vrouwen een moord voor zouden plegen, is de reden waarom de actrice besloot mee te werken aan nieuwe producten voor het cosmeticamerk. ‘Voor mij moet er een verband liggen tussen gezondheid en beauty. Neutrogena legt de nadruk op gezondheid, dat sprak mij ook zo aan in het merk,’ zo verklaart de actrice in het persverklaring.

De eerste campagnes waarin Washington de nieuwe Makeup Remover Wipes en Visible Even Line’s BB cream aanprijst zullen begin 2014 te zien zijn.

Ander nieuw beautyboegbeeld: Leighton Meester voor Biotherm >