STARPRODUCT
Allereerst het topstuk uit de collectie: het Palet Trianon (€ 82), vernoemd naar het privédomein van Marie-Antoinette. Het luxe palet heeft alles in zich voor een vorstelijke look: een frisse, roze blush, een zwart eyeliner en pistachegroene, chocoladebruine en poederroze oogschaduw. En dat allemaal in één (strikvormig) doosje.
 
MAT EN ZACHT
Maar ook de losse producten zijn très bien. Neem bijvoorbeeld de Diorshow Mono Matte (€ 33), die zorgt voor mat beige, chocoladebruin, zacht paars of zwart op de oogleden. Aan te brengen met de vingers voor een natuurlijk effect of met de applicator voor meer intensiteit. De Diorshow Mono’s (€ 34) in paars en amandelgroen zijn los al een lust voor het oog, maar gaan ook goed samen met de Diorshow 5-Couleurs (€ 57,50). Tip: de Backstage Eye Prime (€ 30) laat de kleuren extra goed aan de huid hechten.  
 
En dan je haar! Dit zijn dé kapsels voor 2014 >
 
PORSELEIN EN BLUSH
Tippen we graag nog even de vier nieuwe kleuren Dior Vernis (€ 24), die doen denken aan voorjaarsblommen in een porseleinen vaas. Ze kleuren je nagels korenbloemblauw, poederroze, perzik of fuchsia. En gebruik de Diorblush Edition Trianon (€ 44,50) in krachtig roze met zacht paars of koraalrood voor heuse Marie-jukbeenderen. Oh la la!
 
Deze nieuwe producten liggen vanaf 22 januari in de schappen.
 
Meer heet beautynieuws >