Toen Stephanie Seymour op zestienjarige leeftijd aan haar fantastische modellencarrière begon, zei haar moeder (die zelf idolaat was van Estée Lauder-boegbeeld Karen Graham) al dat ze op een dag ook het gezicht van het befaamde beautyhuis zou zijn.

SUPERMODELLEN

Nu, 29 jaar later, kreeg ze dan eindelijk het langverwachte telefoontje. ‘Het was mijn kerstcadeautje’ zo vertelde ze aan WWD. ‘Het eerste wat ik deed was mijn moeder bellen- en ze moest lachen en zei “Hoe schattig, dat je dat nog weet!” Maar het was altijd blijven hangen. Altijd als ik hoorde dat ze modellen zochten, duimde ik en hoopte ik. Voor een model is het echt het summum om met Estée Lauder te werken. En om deel uit te maken van een gigantisch merk, dat liever modellen aanneemt in plaats van actrices, is ook huge.'

   
Eerder was Seymour, een van de klinkende namen onder de nineties supermodellen, al het stralende gezicht van onder andere Revlon, L’Oréal en Dior. In 2009 kwam ze nog in actie voor Valentino. En: Stefanie ziet er ook nog heel goed uit in bikini.

Ook Kate Moss is nog steeds lekker bezig! >