#ELLElovesSisley
Wie ELLE graag leest weet dat we dol zijn op Sisley, het luxe cosmeticamerk op basis van natuurlijke plantenextracten. Hun nieuwste moet-proberen product: Sisleyouth. Een wonderkind dat (de eerste tekenen van) huidveroudering aanpakt, flink hydrateert en de huid beschermt als een persoonlijke bodyguard.

De crème vangt schadelijke vrije radicalen, voorziet je snoet van mineralen, geeft de huid energie en zorgt voor een uitgeruste uitstraling. En dat alles in een smeltzachte, frisse en vloeibare emulsie met een fluweelachtige, matte finish. Ook prettig: geschikt voor elk huidtype en niet comedogeen. En jij kunt hem winnen!

HEBBEN?
Like Sisley op Facebook en vul snel dit formulier in om automatisch kans te maken.

Wil jij Sisley ervaren? Ga dan naar www.sisley.nl voor het dichtsbijzijnde verkooppunt en maak daar een afspraak met een van de beauty consultants voor een Sisley verwenmoment. En wil je op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws? Like dan Facebook.com/SisleyParis en schrijf je in voor de nieuwsbrief op www.sisley.nl.

Text, Red, Colorfulness, Magenta, Font, Carmine, Maroon, Peach, Electronic signage, Bottle,


Deze actie loopt tot woensdag 9 april 2014. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Deelnemers worden automatisch lid van de ELLE.nl nieuwsbrief. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor contant geld of een andere prijs.