Dus is ze de afgelopen maand met bestie Gwyneth gaan mediteren in Californië. Stond ze maar één keer op de rode loper, innig poserend met zuslief (wat nou ruzie). En gooide ze wat zoete bloemetjes en oude foto's op Instagram. Oja, en kwam er naar buiten dat Beyoncé en Jay Z tóch naar Europa komen tijdens hun gezamenlijk tour.

Afijn, al met al een kalm maandje. Mooi moment dus, nu de gemoederen zijn bedaard én de kaartverkoop van de On The Run-tour in de VS niet echt op gang komt, om weer opgefrist in de spotlights te stappen. Zie daar de campagne van Beyoncé's nieuwste ruiker: Heat Wild Orchid. Welke zich laat omschrijven als een 'verleidelijke geur om van te watertanden, die een vrouwelijke, 'fierce' energie achterlaat'. Hoe dat moet ruiken? Naar een mix van granaatappel, kokoswater en boysenbessen, zo weet Daily Mail.

Het is de nieuwste aanwinst in de uitgebreide collectie Heat-geuren van de zangeres en moet eind deze zomer nog in de winkelschappen liggen. De exacte datum hou je van ons tegoed.

Pink, Magenta, Thigh, Poster, Fashion model, Model, Photo shoot, Graphics, Cg artwork, Graphic design,


(Bron: Daily Mail / Beyonceparfums.com)

PS Beyoncé´s kledingmaat zal je verbazen >