Michiel Huisman heeft het officieel gemaakt in Hollywood. De Game of Thrones-acteur, die als eerste man ooit op de cover van uw lijfblad stond en in een ver, ver verleden doorbrak dankzij Costa! (nog bedankt Johan Nijenhuis), treedt nu dan echt in de voetsporen van Brad Pitt (zijn collega in de rolprent World War Z).

Eerder dit jaar kwamen we al te weten dat de eer van de nieuwste Chanel N°5-campagne naar Gisele Bündchen zou gaan. Wie had toen kunnen bedenken dat dit een duo-klus zou gaan worden met Michiel! Chanel heeft zojuist bij ons bevestigd dat de twee, die door de paparazzi onlangs al werden vastgelegd tijdens het schieten van de (wat we nu weten) Chanel-commercial, inderdaad de knappe gezichten zijn die in het nieuwe seizoen de bestverkopende rieker aan de man mogen brengen. We zochten natuurlijk meteen ook contact met Michiel, maar die mag helaas verder nog niets verklappen over zijn nieuwste klus.

Michiel Huisman vertelt ELLE over zijn faam in de States >

MY LUCK
In september kunnen we de officiële beelden en video gaan bewonderen – we hebben nog nooit zo verlangd naar het einde van de zomer. Laten we wel hopen dat Michiel iets betere teksten krijgt dan Brads 'My luck, my faith, my fortune'...

Dat verdient een kleine ode op ELLE.nl. Astu: de 11 heetste foto's van Michiel Huisman >