Zit de moeder van twee wel eens stil? Het lijkt er niet op. Naast acteren houdt Drew Barrymore er een eigen wijn, een blog voor Refinery29 én een eigen make-uplijn op na. Je kunt dus er al een tijdje even flawless uitzien als de California girl, maar vanaf oktober ook net zo lekker ruiken.

'Ik was nooit geïnteresseerd in één enkel celebrity parfum,' vertelt Drew aan WWD. Voor haar cosmeticamerk Flower ontwikkelde ze maar liefst drie riekers: Cherished, Radiant en Sultry. 'Deze collectie parfums is eigenlijk een verhaal en heeft een emotionele associatie. Het gaat over een veelzijdige vrouw,' legt de actrice uit. Elk parfum staat voor emoties op verschillende tijden van de dag.

Cherished, met noten van ochtenddauw, cassis en Italiaanse citroen staat voor de ochtend. Voor de middag is er Radiant, met oa bergamot, pioenroos en magnolia en voor de avond Sultry, met topnoten van pruim en roze peper en een basis van patchouli en vanille. De geuren zijn zo op elkaar afgestemd dat je ze alle drie samen kunt dragen.

De geuren zijn vanaf oktober verkrijgbaar, maar zullen voorlopig helaas alleen in Amerika bij Wal-Mart te koop zijn.

Zien! Drew Barrymore geeft make-uples >