Wegens overweldigend succes is de voorraad mini-formaat Exceptionnel mascara's helaas op.

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste Chanel- en ELLE.nl-nieuws en overige acties? Ga dan nu naar CHANEL.ELLE.NL en vul je gegevens in.

EXCEPTIONNEL DE CHANEL: VOLUME – EN KRULMASCARA
De gedroomde mascara is een mascara die lang houdt, de wimpers krult en volume geeft. EXCEPTIONNEL, de nieuwe mascara van CHANEL, combineert deze drie eigenschappen op perfecte wijze. Centraal in deze onweerstaanbare mascara staan 3 innovaties die het resultaat zijn van de expertise die Chanel door de jaren heen heeft opgebouwd op het gebied van maquillage.

EEN UITZONDERLIJK BORSTELTJE

CHANEL blijft innoveren en heeft opnieuw een technisch hoogstandje ontwikkeld. De gepatenteerde combinatie van een sculptvolume-borsteltje en -kammetje maakt het mogelijk om de mascara op weergaloze en zorgvuldige wijze aan te brengen.

De borsteltjes brengen de formule rijkelijk op de wimpers aan, terwijl de kammetjes de kleur over de gehele lengte van elk wimperhaartje verspreiden en de haartjes tegelijkertijd voorzien van een ideale krul. Direct een verbluffend volume- en kruleffect. Met het uiteinde, dat eveneens gepatenteerd is, kunnen ook de korte haartjes worden gemaquilleerd, zoals de wimpers onder het oog en de haartjes in de binnenste en buitenste ooghoeken.

EEN FORMULE OP MAAT

Wat maakt een mascara uitzonderlijk? Allereerst zijn formule. Voor EXCEPTIONNEL heeft CHANEL het volumeplast-complex ontwikkeld, dat bestaat uit volumegevende werkstoffen en plastificerende werkstoffen. De wimpers worden volledig omhult en op spectaculaire wijze vormgegeven, van de aanzet tot de puntjes. Latex polymeren zorgen ervoor dat EXCEPTIONNEL de CHANEL lang houdt en dat de kwaliteit volledig ‘smudgeproof is: de mascara loopt niet uit en klontert niet.

EEN WEERGALOOS GEBAAR

Een dergelijk perfecte combinatie van de juiste formule met het juiste borsteltje moet wel leiden tot een innoverende applicatiemethode: het ‘EXCEPTIONNEL gebaar’ voor een nog intenser resultaat. Het doel: in één handomdraai subliem gekrulde wimpers met intens meer volume. Zet het borsteltje op de aanzet van de wimpers en draai het voorzichtig om zijn as naar binnen toe en strijk de mascara tot in de puntjes uit. Dit is het eerste gebaar om de wimpers te ‘watergolven’. Het resultaat: de wimpers worden onmiddellijk voller, steviger en gekruld. Uw ogen lijken groter, uw oogopslag is intenser en onweerstaanbaar.

EXCEPTIONNEL de CHANEL is verkrijgbaar in 4 intense tinten: Smoky noir, Smoky brun, Smoky marine, Smoky violine.