Alles wat Kylie aanraakt, verandert in goud. Nu is dat lastig, bij een, uhm, gouden haartattoo. Maar goed, dat is niet het punt. Kylie Jenner loopt rond met een hair tattoo en voilà: u heeft een nieuwe haarhit waar iedereen het over heeft.

Hair tattoo? Zie het als een mix van flash tattoos en hair chalk. Je brengt ze aan met water, zijn gemakkelijk uit te wassen, plus (wat het grootste nadeel was van hair chalk): deze hair tattoos zijn wél zichtbaar op donker haar. Sterker nog: ze vallen beter op bij donker haar.

instagramView full post on Instagram

Paar kanttekeningen: loodsteil haar is wenselijk (even met de tang door je lokken is een idee) en geduld een schone zaak - als je te vroeg het papiertje verwijdert, mag je meteen weer onder de douche. Wil je dat de tattoo net zo perfect blijft zitten als bij Kylie, dan is een (over)dosis haarlak handig om te voorkomen dat je lokken dingen gaan doen die je niet wilt. O, en: NIET MET JE HANDEN DOOR JE HAAR.

Vraag ik me alleen nog af of ik dit straks aan de kerstdis bij mijn hippe schoonzusje of mijn 6-jarige nichtje terug ga zien.

Niet zo je ding? Dit is een andere, veel simpelere haardracht, waar ie-der-een deze week mee wegloopt >

Oh, en Kylie Jenner wil nu dus dunne lippen >