Legendarische make-up artist Pat McGrath transformeerde vele gezichten (onder andere die van Kim Kardashian en JLO) en bepaalde de looks voor Max Factor, Armani en Dolce & Gabbana. Nu lanceert ze haar eigen make-uplijn om te beginnen met een potje gouden pigmentpoeder. Tijdens Paris Fashion Week presenteerde ze het product: Gold 001. Pat laat weten eind 2016 een volledige make-uplijn op de markt te willen hebben gebracht.

Komt de look je bekend voor? Pat gebruikte het spul al eerder voor de Prada s/s 2016-show en voor Kim Kardashians look in een Violet Gre-spread. Net op de catwalk en nu al te koop. Dat is een droom voor de make-up artist die uitkomt en ze hoopt dan ook snel meerdere limited trendproducten op de markt te brengen onder het label Pat McGrath Labs. Pat hint dat er al in december een ander Limited Edition-product in de verkoop gaat.

Volgens de teller op de site van de visagiste is het gouden poeder vanaf 29 oktober te koop. Er gaan 1000 sets van het make-upgoud uit à 40 dollar. Het product kan op het hele gezicht en lichaam worden gebruikt, multi-functioneel dus, handig. Bella Hadid, Hailey Baldwin en Stella Maxwell gingen al voor de gouden look, die een hoge dosis ‘zelfverzekerdheid en glamour’ belooft.

Wij denken maar een ding: hebben! Bekijk en oordeel zelf:

Product, Cosmetics, Photography, Still life photography, Chemical compound, Circle, Cylinder, Silver,
instagramView full post on Instagram