Nou, nee dus. Het is namelijk een soort van pruik. Een halve pruik. Klinkt allemaal heel vaag dit, dus we leggen het even uit.

Gisteravond deed Gigi Hadid plots ieders nek verdraaien toen ze de rode loper bij de American Music Awards (AMA's) opstapte. En dat was niet alleen door haar sexy witte jurk. Het model had namelijk een lob. Een LOB! En dat had niemand zien aankomen.

Toen ze meteen door Giuliana Rancic van E! News aan haar ontbrekende staart werd getrokken voor uitleg, verklapte Gigi dat het slechts een 'trick of the trade' was.

Haar haarstylist, Bryce Scarlett, legde vervolgens uit dat Hadids lob het resultaat was van een 'halve pruik' die geknipt en vastgezet was aan de achterkant van Gigi's hoofd. Omdat de voorste plukken van Gigi's haar al de goede lengte hadden, hoefde Scarlett alleen nog maar de pruik precies goed te knippen met de juiste lagen voor haar gezichtsvorm.

Je kijkt dus naar Gigi's échte haar, maar de onderkant is dus een pruik. Zo kon Gigi namelijk de bovenkant van de jurk het beste laten zien. 

MAGIE!

Clothing, Shoulder, Flooring, Joint, Waist, Style, Fashion accessory, Carpet, Formal wear, Eyelash,