Tuurlijk, het is een uitkomst die gelnagellak. Maar we hebben niet altijd de tijd om naar de salon te gaan om voor een stel goed gelakte gelnagels. En oké, zat varianten die je ook thuis kunt doen, maar of ze even lang blijven zitten? Neuh.

Tot nu! Want mogen we aan je voorstellen: de Le Mini Macaron. Een super schattige mini-gelmanicure set die lijkt op, jawel, een macaron. Het gepatenteerde mini-machientje zorgt volgens de makers voor perfecte gellak die wel 10 dagen perfect blijft zitten. Daarnaast is-ie super snel, want je hebt maar 30 seconden droogtijd per nagel nodig. We hebben 'm (nog) niet zelf geprobeerd, maar dit klinkt alvast goed.

Het leukste? Je kunt de Le Mini Macaron gewoon met een usb-kabel in je laptop of computer steken en hops, je kunt beginnen met lakken. Geen gehannes met grote LED-lampen, het kleine dingetje flink het 'm gewoon. Bovendien kun je 'm ook voor je teennagels gebruiken.

Benieuwd hoe het precies werkt? Bekijk het schattige instructiefilmpje hieronder. Enne, hier kun je de Le Mini Macaron dus bestellen voor $35.

youtubeView full post on Youtube