Het einde van het jaar nadert, en zoals elk jaar rond deze tijd, publiceert Google de meest gezochte zoektermen en vragen. Inmiddels hebben ze ook het lijstje vaakst ingetikte beautyvragen gepubliceerd. Lip fillers waren een ding, net als een glowing skin - maar is dat niet altijd een ding? - en we vroegen ons af hoe we gelnagels weer van onze vingers kregen.

Op een rij: alle vragen, én alle antwoorden.

1. 'How to do the Kylie Jenner Lip Challenge'
De Kylie Jenner Lip Challenge was een belachelijk fenomeen, waarbij meisjes langer dan gezond was aan glazen zogen om vollere lippen te krijgen. Lelijke en pijnlijke resultaten is wat we zagen. Op deze beautyvraag is dan ook maar één antwoord.

Een veiliger alternatief voor Kylie Jenner-lippen kwam deze maand, toen Kylie haar Lip Kit lanceerde. Lees hier wat het emotioneel met je doet als je 'm hebt kunnen bestellen en er nog STEEDS op zit te wachten, lees hier wat ELLE.com ervan vond toen ze hem zelf testte.

2. 'How to remove gel nail polish'
Zo dus.

3. 'How to do a French braid'
Hier vind je een uitleg, maar beter is het nog om Chris Pratt het voor te zien doen.

youtubeView full post on Youtube

4. 'How to get glowing skin'
De vraag die natuurlijk nooit verdwijnt: hoe krijgen we die perfecte glow op ons gezicht, level Jessica Alba? Dit zijn in ieder geval 7 beautylessen van Alba zelf, en verder bieden we je dit stappenplan voor een perfecte huid.

5. 'How to make your hair not staticy'
Een van de makkelijkste oplossingen, is gewoon de wet hair-look omarmen, want die kon dit jaar ook weer. Inspiratie in de vorm van Beyoncé:

http://ell.h-cdn.co/assets/15/51/1450279305-bey.gif

Nog aan het zoeken voor een look voor NYE en in voor glitter? HIER vind je inspiratie >