Want Chanel werd voor de nieuwste mooimakers geïnspireerd door de natuur en architectuur van het zonnige Los Angeles en dat mondde uit in de collectie L.A. Sunrise. Als dat niet heerlijk klinkt.

De Chanel Make-up Creation Studio zocht naar een manier om de Californische ochtend te vangen en wist dat om te zetten in producten waar je meteen blij van wordt. Hier komen ze.

OP DE WANGEN

In de nieuwe blush van Chanel, met de naam Sunkiss Ribbon, lopen fuchsiaroze, zacht koraalrood, intens rood, koper beige en frisroze in elkaar over, wat meteen doet denken aan hoe de lucht kleurt als de zon net opkomt. De blush geeft je huid een gezonde glans en subtiele sunkissed blos. Je kunt de blush zelfs over je hele gezicht aanbrengen voor een goudachtige glans waardoor het lijkt alsof je net drie weken in LA hebt vertoeft.

Purple, Pink, Magenta, Orange, Violet, Colorfulness, Tints and shades, Peach, Plastic, Lavender,

OP DE OGEN

Chanel komt weer met een nieuw oogschaduwpalet (Paars! Violet! Beige) én drie nieuwe Illusion d'Ombre-potjes. Allen in kleuren die je terugvindt in de oceaan en die knallen van je ogen. Worden we meteen hebberig van.

Product, Purple, Violet, Magenta, Pink, Lavender, Tints and shades, Colorfulness, Teal, Cosmetics,
Blue, Green, Teal, Jewellery, Aqua, Turquoise, Azure, Electric blue, Gemstone, Ring,

Ook komt er een nieuwe paarse(!) mascara bij (durf jij?) en drie nieuwe waterproof oogpotloden in de kleuren violet, diepblauw en donkergroen.

Orange, Colorfulness, Amber, Purple, Magenta, Tints and shades, Lavender, Violet, Parallel, Rectangle,

OP DE LIPPEN

De Rouge Coco Shine-lipsticks zijn bij velen favoriet en dit keer komen er de kleuren orange, roze en framboos bij. Dat wordt hollen.

Lipstick, Purple, Magenta, Red, Pink, Violet, Tints and shades, Stationery, Writing implement, Cosmetics,

OP DE NAGELS

Probeer 'm maar eens te bemachtigen. De nieuwe nagellakken van Chanel verkopen vaak binnen no-time uit, en dat zal met deze niet anders zijn. Mogen we even voorstellen: de Sunrise Trip, een blauw-paarse nagellak die weerkaatst als een amethist. Wie het eerst komt...

Liquid, Purple, Violet, Lavender, Pink, Magenta, Tints and shades, Logo, Cosmetics, Box,

De Chanel L.A. Sunrise-collectie is vanaf 15 januari 2016 verkrijgbaar bij de betere parfumerieën.