Spannend! Het legendarische parfum Poison Dior is in 2016 getransformeerd tot een ultra moderne versie: Poison Girl. En om deze gedurfde nieuwe geur te belichamen charterde Dior de betoverende Camille Rowe, die eerder ook naast Robert Pattinson schitterde in zijn mysterieuze Dior Homme-film, als kersvers gezicht.

POISON GIRL
Maar even terug naar de geur. Want het is wat, om zo’n iconische reeks aan te vullen met een parfum die plots heel anders is. Poison Girl is lichter en zoeter dan de beroemde Poison-geuren die we kennen, maar door de prachtige noten van amandel, vanille, tonkabonen en bittere sinaasappel allesbehalve mierzoet. Schrik dus vooral niet van het jongere imago, dat betekent in dit geval niet een snoepachtige rieker.

In het hart van de geur ruik je duidelijk de roos, die deze keer is gemixt met sandelhout. En dat werkt: Diors beroemde neus François Demachy heeft weer voor een parfumhit gezorgd. Uiteraard zit de geur ook in de befaamde (verleidelijke) appel-vormige flacon:

Magenta, Red, Purple, Pink, Violet, Maroon, Still life photography, Artifact, Pottery, Teapot,


CAMILLE ROWE
Om deze nieuwe sexy weg te belichamen koos Dior dus voor het prachtige model Camille Rowe, die schittert in een gloednieuwe campagnevideo die werd geschoten door de bekende regisseur So Me – hij zit ook achter de artistieke muziekvideo’s van onder andere Kanye West en Kid Cudi. 

Purple, Magenta, Violet, Long hair, Brown hair, Blond, Hair coloring, Red hair, Layered hair, Portrait photography,

 
In de Poison Girl-film zien we hoe Camille op de klanken van Brodinski's Nobody Rules The Streets al swingend door de straten en clubs van New York struint en niemand die op haar pad komt onverschillig laat…

Kijk maar:

youtubeView full post on Youtube

Exclusief voor ELLE laten de makers van de Poison Girl-campagne in deze making-of-video hieronder zien hoe de campagne tot stand kwam. (Waarschuwing: je wil daarna meteen een ticket naar New York City boeken.)

Shoulder, Purple, Magenta, Violet, Back, Hair coloring, Makeover, Scene, Model, Red hair,