En nog een grote ook. Bleven we eigenlijk na de nineties vér weg van met mousse overladen harde lokken - hállo Roy Donders -, nu moeten we toch maar weer een bus gaan inslaan. Maar, vrees niet, we gaan voor een hele andere mousse-coupe dan jaren geleden.

Heb je het kapsel van Margot Robbie tijdens de Oscars gezien? Welnu, dié coupe is dus met mousse gecreëerd. Jep, wij konden het ook bijna niet geloven.

De zachte en moderne waves van de actrice werden door haarstylist Renato Campora onder handen genomen en daar kwam dus aardig wat haarmousse bij kijken.

Daarnaast zei ook kapselstylist van de sterren Mark Townsend - hij zorgt onder andere voor de lokken van Bella Hadid, Dakota Johnson en Rachel McAdams - dat-ie de laatste tijd niet meer zonder zijn Dove Style Care Whipped Cream Mousse (helaas alleen verkrijgbaar in Amerika) kan. En dan hebben we het nog niet eens over alle met mousse gecreëerde kapsel van de afgelopen London Fashion Week...  Kortom: haarmousse is HOT!

Mark Townsend vertelt aan byrdie.com over deze nieuwe trend:

'The best new mousse formulas are flexible and encourage natural texture without any crunch.'

En dat klopt, kijk maar naar de Oscar-kapsels van Margot Robbie, Emily Ratajkowski en Chrissy Teigen, die allemaal met mousse werden gemaakt. En het beste? De haarmousse van nu bestaat uit veel plant-based formules, die ook nog eens heel veel goeds doen voor je lokken. Win-win!

Aanraders? De Sachajuan mousse is een favoriet onder bekende haarstylisten (die shop je hier) en ook de R CO Aircraft Pomade Mousse is een aanrader. Dat wordt inslaan dus.

Clothing, Hair, Head, Nose, Lip, Eye, Hairstyle, Skin, Chin, Eyebrow,