En, goed nieuws, het is ook in Nederland te koop! Kylie Jenner postte op Snapchat een video waarin ze een paar beautyproducten laat zien waar ze niet zonder kan.

Eén daarvan is de Drying Lotion van Mario Badescu (nu in de sale!):

Product, Liquid, Bottle, Fluid, Plastic bottle, Bottle cap, Aqua, Chemical compound, Plastic, Label,

Kylie vertelt in het Snapchat-filmpje:

'If any of you have a little pimple, this is a drying lotion that I love.'

instagramView full post on Instagram

De Drying Lotion van Mario Badescu is al jaren favoriet onder vele celebs en ook onze collega's van de Amerikaanse ELLE riepen het product als eens uit tot 'het beste acne-product óóit'. Ook wij zijn al tijden geleden hooked geraakt toen collega I. het product aangeraden kreeg door actrice Liv Tyler.

Waarom het zo goed werkt? De lotion bevat ingrediënten als salicylzuur, calamine en kamfer, die een uitdrogende werking hebben en de ontsteking remmen. Bovendien legt het product een soort schild over het puistjes, waardoor de ontsteking zich niet kan verspreiden.

Let wel: gebruik de Drying Lotion écht alleen op je puistjes - pak een wattenstaafje, steek die helemaal tot onderaan in het flesje en stip het puistje aan -, want het is dus vrij hardnekkig.

Het proberen waard, niet? Je kunt de Drying Lotion van Mario Badescu hier bestellen, en ook nog eens in de sale, voor 15 euro.