Het kan dus! En dan hebben we het niet over anti-agingproducten of speciale oliën, neen. Dit keer is het wondermiddel... een kussen.

Jep, er is dus een kussen dat strijdt tegen puistjes terwijl jij slaapt. We leggen het even uit.

Je hebt vast wel eens gehoord dat wanneer je last hebt van acne of puistjes het goed is om minstens één keer per week je kussensloop te vervangen. Daarop zitten immers binnen no-time bacteriën en vuil. Maar! Mogen we je voorstellen aan de Skin Laundry SleepCycle Clean Skin Pillowcase; een kussen dat ook echt werkt tégen oneffenheden.

De masterminds achter dit kussen zijn de mensen van Skin Laundry uit Los Angeles, die ook al een baanbrekende '10 minute laser facial' ontwierpen tegen een slechte huid. En nu komen ze dus met een kussen. In de Skin Laundry SleepCycle Clean Skin Pillowcase zit een nieuwe zilver-ion technologie dat maar liefst 99,9 procent(!) van de bacteriën die acne en puistjes veroorzaken tegengaat. Daarnaast worden je poriën hier ook nog eens door verkleind.

Klinkt fantastisch? Eh, ja! We hebben het kussen zelf nog niet geprobeerd, maar je kunt 'm voor $30 kopen via skinlaundry.com of in de winkels van Skin Laundry. Moet je wel even een tripje over de grote plas boeken of een fijne kennis in Amerika op de schouder tikken... Maar hé, dan heb je ook wat.

DIT is Kylie Jenners favoriete wondermiddel tegen puistjes >

.