Ken je dat? Heb je net met uiterste precisie je nagels dieprood gelakt, want morgen belangrijke afspraak, schilfert er bij de eerste de beste handeling een stukje vanaf. En denk jij vervolgens dat iédereen dat zal zien.

Met rood maak je een statement en roze kleurt zo lekker bij dat blauwe jurkje. Maar daarnaast beperken deze tinten je ook enorm in je werkgarderobe - roze nagels en een rode blouse gaan nu eenmaal niet mooi samen - waardoor wij adviseren: ga voor beigetinten. Matcht goed met alles en ziet er immer verzorgd uit.

Maar weet: ook hier gelden regels voor. Tenminste, mits je je het zo gemakkelijk (en mooi) mogelijk wilt maken.

Drie essentiële tips voor beige nagels:

1. Houd de nagels kort en de vorm natuurlijk. Om haakjes te voorkomen, gebruik je een vijl van kristal, waarmee je langzame bewegingen maakt in één richting. Nee, dus niét heen en weer.

2. Wanneer je fan bent van gelnagellak, zorg dan dat je je nagels om de 3 maanden een pauze geeft. Het is niet zozeer de nagellak die schadelijk is, maar het verwijderingsproces eist op een gegeven moment z'n tol.

3. Op zoek naar de juiste beigetint? Ga op zoek naar Tom Ford. Zijn collectie - uiteenlopend van Toasted Sugar tot Sugar Dune - heeft voor ieder wat wils. Daarnaast hebben ze een prachtige glans en blijven ze lang zitten. Win-win!

https://media.giphy.com/media/k1SuVPEuA89S8/giphy.gif


Bron: Harper's BAZAAR