Superfood. Niet iedereen is het er over eens of we ze superfood moeten noemen, maar het staat wel vast dat er vruchten, groenten en zaden zijn die zo rijk zijn aan voedingsstoffen en antioxidanten dat ze een enorme energieboost en een gezonde bijdrage leveren aan je lichaam. Lancôme vindt dat je huid ook recht heeft op zo’n waanzinnige booster om in balans te blijven. En dus ontwikkelden ze énergie de vie, een verzorgingslijn die je dat biedt. Énergie de vie heeft alles in zich om op een snelle manier je huid te verzorgen met het beste dat er op de markt is. Denk Goji-bessen, maar ook limoen, gentiaan en melisse.

https://ad.doubleclick.net/ddm/trackimp/N8897.1932500HEARSTNL/B9784421.132416860;dc_trk_aid=305041305;dc_trk_cid=71003870;ord=[timestamp];dc_lat=;dc_rdid=;tag_for_child_directed_treatment=?

Geen compromissen
Met énergie de vie worden moderne kwalen van jonge vrouwen aangepakt: stedelijke vermoeidheid, steeds meer zakelijke en persoonlijke dingen op ons bord, altijd de laatste trends volgen, 24/7 actief zijn op social media -en oh die selfies waar we op ons paasbest op willen staan-, tot vroeg in de ochtend aan de lampen hangen, detoxen, yoga... En ga zo nog maar even door. Je wilt elke dag opnieuw alles er uit halen, zonder compromissen te sluiten.
Simpel maar effectief
Lancôme maakt het je in ieder geval super makkelijk op het gebied van huidverzorging. Met énergie de vie heb je alles in huis voor een simpele maar effectieve beautyroutine. De lijn bestaat uit een smoothing, plumping pearly lotion, smoothing flow booster liquid care en de overnight recovery sleeping mask.
Het voedende, sterk geconcentreerde vocht zorgt samen met de energie opwekkende, antioxidante actieve ingredienten voor een frisse, levendige huid die straalt van gezondheid. De magistrale textuur en de ingrediënten uit de Franse natuur zorgen voor een antioxidante energieopwekkende shot van hydratatie.
Klinkt als een goede aanvulling in je drukke leven, toch?

Green, Liquid, Drinkware, Glass, Bottle, Food storage containers, Home accessories, Lid, Produce, Design,