Spa @ home
Het sterproduct van Collistar rekent effectief af met dode huidcellen. Het is een heerlijke verwenner, die uitsluitend zeezout (maar liefst 90 soorten!) en plantaardige oliën bevat. Het product is 100% plasticvrij en super makkelijk in het gebruik. Doordat de plantaardige, essentiële, aromatische oliën een verzorgend laagje achterlaten, voelt je huid na afloop meteen zacht en glad aan. De scrub heeft een weldadig effect. Het is gewoon net alsof je een middagje spa hebt gedaan. De Collistar Talasso-Scrub kost €49,95 voor een flinke pot van 700 gram.

Win je eigen Talasso-scrub
Benieuwd wat een Talasso-treat voor je doet? Doe dan snel mee door hier je gegevens in te vullen en like de Facebook-pagina van Collistar. We mogen 5 x 2 scrubs weggeven, dus eentje voor jou en een voor een vriendin, je zus of de voorraadkast. Wie weet loop jij dan straks te shinen op het strand.

Pink, Teal, Peach, Aqua, Turquoise, Chemical compound, Food storage containers, Plastic, Cosmetics, Cylinder,

Meer weten?
Wil je meer weten over Talasso of de andere producten van Collistar? Like en volg Collistar op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes en acties. Collistar is verkrijgbaar bij parfumerieën, luxe gesorteerde drogisterij en onder meer bij Douglas Online.