Wil je natuurlijk eerst even weten wat dit ‘wondermiddel’ eigenlijk doet. Welnu. De multivitamineformule herstelt de huidfuncties en zorgt dat de huid in balans komt. Het bevat onder andere Centella Asiatica, een krachtig ingrediënt dat de productie van jonger, gezonder collageen stimuleert en zo de huid verstevigt. Extract van paardenstaart, ginseng en rozemarijn helpt de celregeneratie te stimuleren en de huid weer fris te laten aanvoelen. Bovendien zorgt het ervoor dat het afweermechanisme van de huid weer optimaal werkt zodat de huid zich kan beschermen tegen schadelijke stoffen van buitenaf.

Leuk weetje: Centella Asiatica wordt ook wel het tijgerkruid van India genoemd, omdat tijgers er graag in rollen vanwege de helende werking. En: mannen zijn er zoals gezegd ook gek op, dus goed verstoppen die handel, tenzij je ‘What’s mine is yours’ wél echt meent.

TEST TEST TEST
In de winkel betaal je voor Sisley Émulsion Écologique vanaf € 111 voor 50ml. Wil jij testen? Laat dan HIER je gegevens achter en wie weet mag jij 'm binnenkort zelf uitproberen. Als je wordt geselecteerd krijg je persoonlijk bericht. Good luck!