Geef toe: de term 'underboob sweat' heeft iets lachwekkends en dat vond jij ook, toen je dit net las. Maar let's be real: vrouwen zweten ook gewoon onder hun borsten en dat is iets wat je niet wil. Kim Kardashian is daar het levende bewijs van:

Dress, Human body, Shoulder, Joint, Standing, One-piece garment, Waist, Cocktail dress, Trunk, Day dress,

Gezien we de komende twee dagen in een soort subtropisch klimaat zitten met benauwdheid en hitte, geven we je vast vijf trucjes waardoor jij het nooit over underboob sweat hoeft te hebben.

1. Vermijd padded beha's
Beha's met vulling zorgen ervoor dat het allemaal nog zweteriger wordt daar. Hou het op warme dagen luchtig, en ga voor luchtiger kant zonder vulling. Hebben je borsten ondersteuning nodig? Ga dan voor beha's die gemaakt zijn van natuurlijk materiaal zoals katoen, en vermijd synthetische stofjes.

2. Koop Lush's Silky Underwear

Product, Liquid, Green, White, Bottle, Beauty, Logo, Font, Tints and shades, Grey,

Perfect voor heel veel dingen: Silky Underwear van Lush, een poeder dat je droog en fris houdt, óók onder je borsten. Kleine stukjes cacaoboter zorgen ervoor dat je huid ondertussen wel wordt gevoed. En die geur! Om van te houden.

3. Of gebruik gewoon babypoeder
Geen Lush in de buurt? Geen zorgen, babypoeder will do the trick too.

4. Gebruik deodorant
Als het onder je oksels werkt, werkt het ook onder je borsten. Zoek wel naar een goede variant die geen aluminium bevat - de stof aluminium wordt onder je oksels al dubieus bevonden met het oog op kanker, dus wees vooral voorzichtig als je onder je borsten spuit of smeert. Vichy heeft een goede aluminiumvrije deodorantstick.

5. Smeer met arganolie
Jep, de wonderen van arganolie reiken ver; ook boob sweat gaat het tegen.

Graag gedaan.