EERSTE HULP BIJ VALE HUID
Je kunt nog zo gezond leven, talloze meer en minder effectieve wake up-trucs onder de knie hebben, altijd op tijd uit de zon gaan, met een flinke boog om rokers heen lopen, maar dan nog kan je huid wel iets extra’s gebruiken. Clarins komt met hulp uit een flesje: Clarins Booster. Deze nieuwe smeerbare superheld op basis van plantaardige ingrediënten biedt redding voor je huid bij slapeloze nachten, tikkeltjes te veel zon, een overload aan snackvoedsel en nachten doorhalen.

ZO GEBRUIK JE HET
Je hebt maar een paar druppels nodig voor een maximaal effect: mix wanneer je huid een boost kan gebruiken drie tot vijf druppels met je dagelijkse gezichtscrème of masker. Gebruik de boosters niet onverdund, dat is te veel van het goede.

DRIE VARIANTEN MET SUPERPOWER
De Detox Booster is verrijkt met groene koffie om gifstoffen af te voeren. Ideaal voor na een feestje, als je iets te veel hebt gegeten of in een rokerige ruimte bent geweest. In de Repair Booster is Mimosa verwerkt. Deze bloem versterkt de huid en laat roodheid verdwijnen. Deze booster is speciaal aanbevolen voor zonliefhebbers, zwemmers en koukleumen. De Energy Booster is dé schoonheidsbooster met ginseng om de vale, vermoeide huid weer energie te geven en te laten stralen.

HET ELLE-TESTPANEL IS OVERTUIGD
De lucky testers die deze Clarins-producten mochten uitproberen, zijn overtuigd. De meeste geven de producten een 8 als cijfer en geven aan dat hun huid na gebruik er direct beter uit ziet en een frisse glow heeft. Dus zeg maar dag tegen een rode, geïrriteerde of verlepte huid.

Wil jij ook kennis maken met de boosters van Clarins? Kijk hier welke het beste aansluit bij jouw behoeftes.

Finger, Hand, Joint, Wrist, Nail, Thumb, Science,