Feit: een samenwerking wérkt als MAC er onderdeel van is. Zo klikte het met Ariana Grande en ook – jawel, jawel – de Trolls-collectie gaat hoge ogen gooien deze zomer. Geen verassing dus dat MAC weer met een waanzinnige partner in crime komt.

Het beautymerk gaat namelijk (voor de tweede keer) samenwerken met New Yorks elite en ‘current toast of the fashion scene’, de Brant brothers, Peter en Harry. Deze mannen zijn de zoons van supermodel Stephanie Seymour en miljardair zakenman Peter Brant. Bekijk hun Instagrampagina’s op eigen risico: er staat je een serieuze dosis jaloezie te wachten.

instagramView full post on Instagram

Dit keer maken MAC en de Brant brothers samen een unisex-lijn. Maar wát maakt de collectie unisex? Iedereen kan, en zóu, toch de mogelijkheid hebben een lipstick te dragen, ongeacht hun geslacht? Harry legt uit in een interview met Stylecaster: ‘De reden dat de lijn unisex wordt genoemd, is dat mannen zich dan comfortabeler voelen om de make-up daadwerkelijk te dragen. Wij zijn mannen, je kan make-up ook aan óns verkopen. Maar we zullen nooit een lipstick van Nicki Minaj aanschaffen, zelfs als we het kunnen hebben. Dat gebeurt gewoon niet.’

Hij vervolgt: ‘Eerlijk gezegd geloof ik niet dat make-up alléén voor vrouwen hoort te zijn. Het zou voor beide genders moeten zijn. Ik vind het belachelijk. Het is iets totaal anders dan kleding.’

Vroeger werd make-up misschien gezien als iets voor vrouwen, but let’s get real: het is 2016. Iedereen weet dat beautyproducten inmiddels niet meer enkel voor dames zijn, maar toch is deze collectie daar een perfecte herinnering aan.

De MAC x Brant brothers-collectie wordt in augustus gelanceerd.

bron: Cosmopolitan