Want wanneer Kim of Kylie vertelt dat ze zich een slag in de rondte smeren met peperdure alleen-in-Amerika-te-koop crèmes, is dat allemaal leuk en aardig, maar daar hebben we weinig aan. Gelukkig is dit er één die je in een flits kunt kopiëren.

Want geloof het of niet, de Kardashian-zussen zwéren bij de olie van Bio-Oil. Niet alleen smeren ze het op littekens, rode plekjes of oneffenheden, volgens hen doet het ook wonderen tegen rimpels. Khloé vertelt dat ze de zeer betaalbare olie iedere avond over haar hele gezicht smeer, en voor haar ogen een oogcrème van Aquaphor gebruikt. Kim smeert Bio-Oil daarentegen over haar hele lichaam (ja, ook iedere avond) en Kourtney liet eerder weten dat ze het wondermiddel juist onder haar ogen smeert. Ze vertelde aan Allure:

'Kim and I have always used oil on our eyes. Instead of using eye cream, we'll put it under our eyes and on our eyelids.'

Of we dit ook moeten gaan doen? Het voornaamste doel van Bio-Oil is littekens en striae verminderen. In de olie zit vitamine A en E, die rode plekjes en oneffenheden op je huid aanpakken. Daarnaast zitten er talloze bloemolieën in (zonnebloem, kamillie, lavendel, rozemarijn en calendula) die zorgen voor een goede hydratatie waardoor fijne lijntjes minder kans krijgen. Zeker waard om te proberen dus!

Bio-Oil koop je online onder andere bij Kruidvat voor € 8,95.