Het Britse Lush prijkt al bij vele fans in de badkamer. Of het nu om een natuurlijke crème voor je lichaam gaat of zo'n gezellige Bath Bomb, Lush weet ons keer op keer verslaafd te krijgen aan hun goedjes. En dat dreigt nu weer te gebeuren.

Fans wereldwijd zijn al in alle staten omdat Lush met een gek nieuw product voor je mond(!) komt. Je leest het goed. JE MOND. Het gaat zogenoemde 'fizzy mouthwater tabs' die je de hele dag een frisse adem beloven.

instagramView full post on Instagram

Mondwater is nu nog vooral verkrijgbaar in de vorm van een chemisch uitziend goedje in 'n grote fles, die je liever achterin aan badkamerkastje verstopt. Maar hiep-hiep, deze gezellig uitziende kleurige tabletten stal je gewoon lekker uit naast die kleurige badballen.

De tabletten voor je mond komen in drie smaken en kleuren: de Pan Galactic Gargle Blaster, met citroenflavour voor een tonic-achtige smaak; Crème De Menth, een verfrissende mix van pepermunt en appelzuur en als laatste de Ugai; waarin groene thee en zeezout zit. Allen helemaal natuurlijk uiteraard.

In Engeland zijn de mouthwater tabs al verkrijgbaar, maar hier moeten we nog even wachten. Hou de Lush-winkels en lush.nl in de smiezen dus.