Yellow, Standing, Photograph, Bottle, Glass bottle, Shelf, Shelving, Drink, Alcoholic beverage, Waist,
Giphy

In de loop der jaren heeft mijn haar alle soorten etenswaren, olie en bruikbare vloeistoffen uit keuken- en koelkast over zich heen kregen. Alles om ook maar een béétje in de buurt van die weelderige dos van een Victoria's Secret-model te komen.

Zomers lang zat ik bij het zwembad, lokken gedoopd in citroensap, te wachten op 'natuurlijke' highlights.

Ik heb zelfs een hele avond meurend naar bier op de bank gezeten, omdat een wasbeurt met Heineken mijn haar onweerstaanbaar glanzend moest maken.

Oh, en dan heb ik het nog niet over kokosolie. In één woord: smerig.

Na al deze perikelen had ik gezworen nooit meer een experiment op mijn haar los te laten en vooral vast te houden aan gewoon een lekkere dot shampoo + conditioner.

Maar. Toen ik onlangs zag dat Rachel Katzman, oprichter van Cuvée Beauty, een lijn met champagne had gelanceerd, stonden mijn mishandelde haren direct overeind. Dit moet ik.

instagramView full post on Instagram

Het verhaal is leuk. Nadat ze op haar 21e verjaardagsfuif een fles bubbels over haar haar gesprayed had gekregen, ging de beauty mogul naar huis en wat ze daar zag... Haar coupe zat veel beter dan vóór de champagne-douche. Véél beter.

Overbodig te melden dat de onderneemster dit gelukkige incident heeft omgezet in een serieuze reeks haarproducten met als hoofdingrediënt het luxe sap.

De lijn bestaat uit zes producten – van shampoo, conditioner, treatment tot wet texture spray (laatste is te vergelijken met zoutspray) – allemaal voorzien van champagne-extract én de belofte op glans, volume en diepe reiniging van de haarzakjes.

Voor de liefhebber: de producten bevatten ook druivenpitextract en vooral geen parabenen of andere ellende.

En dan het nieuws wat we je níet willen vertellen: Cuvée Beauty verscheept nóg niet naar de rest van de wereld. USA only. Je weet dus wat je te doen staat, als je een tripje New York hebt geboekt. Of drop je bestelling bij een vriend(in). Want, dit moet getest. Ja toch.

(Budget-alternatief: zorg dat je tijdens Oud & Nieuw op de juiste afstand van de champagne-ploppers staat.)

Van: ELLE UK