Estée Lauder voegt met de lancering van Pure Color Love dertig nieuwe lipsticks aan haar collectie toe. De lippenstiften komen in uiteenlopende tinten en varianten: 'ultra mattes', 'shimmer pearls', 'cooled chromes' en 'edgy cremes', zodat je de kleuren op je lippen kunt mixen en matchen.

Outerwear, Fashion, Singer, Waist, Performance, Leg, Photography, Jeans, Music artist, Photo shoot, pinterest
Kendall Jenner voor Estée Lauder

#LoveLipRemix

Je lippen in slechts één kleur verven is passé. Ga voor een gedurfde ombre lip – breng een donkere kleur aan de buitenkant en een lichte kleur aan de binnenkant aan – of een monochrome lip – een extra laagje metallic boven op je eerder gekozen lipstick.

Boegbeeld Kendall Jenner is het gezicht van Estée Lauders nieuwe lipsticklijn. Samen met zangeres Elle King, die onlangs haar nieuwe nummer Wild Love uitbracht, schittert ze in een video die onderdeel uitmaakt van de #LoveLipRemix-campagne.

Een kijkje achter de schermen

Wij mogen hier alvast een exclusief behind the scènes-interview met het topmodel laten zien waarin Kendall onder meer onthult welke make-uptechniek ze niet onder de knie krijgt, wat haar favoriete quilty pleasure is en wie ze bewondert.

youtubeView full post on Youtube

En bekijk ook even de video met Elle King. Je krijgt haar catchy nummer gegarandeerd niet uit je hoofd.

Zo blijft Kim Kardashian in shape >