Gekleurde bloementatoeages die niet permanent zijn én ruiken naar de natuur? Ze bestaan. 'Scented temporary tattoos' is de meest gepinde beautytrend van het moment (de zoekterm is op Pinterest met 450 procent gestegen ten op zichte van vorig jaar) en dankzij het merk Tattly is het onze nieuwste obsessie.

De rijkelijk geïllustreerde tatoeages van het tijdelijketattoomerk uit Brooklyn werden ontworpen door de Franse kunstenaar Vincent Jeannerot, gespecialiseerd in botanische aquarellen, en zijn realistische illustraties van bloemen- en kruidenboeketten.

instagramView full post on Instagram

De geuren komen overeen met wat er afgebeeld wordt, zo is de Bouquet Garni Set een combinatie van tattoos die ruiken naar peterselie, salie, rozemarijn en tijm. De Perennial Set ruikt dan weer naar roze rozen, roze en paarse pioenrozen en blauwe hortensias.

De tatoeages, die ongeveer twee tot vier dagen blijven zitten, worden geprint met inkt op basis van planten, zijn volledig waterproof én vallen ook nog eens goed mee qua prijs. Een set van acht bloemen- of kruidentattoos kost 22 euro (inclusief verzendkosten).

[instagram ]https://www.instagram.com/p/BRgOzUqjOUD/[/instagram]

Na dit verhaal ga je nooit meer zwemmen met je nieuwe tattoo >

Van: ELLE UK