We snappen het als je denkt dat Lure Hsu een tiener is, of misschien net 20. Maar de Taiwanese interieurontwerpster is 41 jaar. Echt waar.

instagramView full post on Instagram

Waarschijnlijk spelen genen een grote rol in Hsu's jeugdige voorkomen, maar iedereen wil alsnog haar huidverzorgingsgeheimen weten. Deze heeft ze nu gedeeld met het magazine Friday. Zonnecrème is natuurlijk belangrijk, maar koffie ook.

Hsu zegt dat het vooral gaat om 'hydrateren en niet te veel in de zon zitten.' Ze gelooft dat zonnecrème belangrijk is omdat 'huid die in de zon is geweest droger is en daarom sneller fijne lijntjes of vlekjes vertoont.' Oftewel: beschadiging door de zon versnelt veroudering.

Volgens de Indy 100 heeft haar eetpatroon ook invloed op haar frisse voorkomen. Volgens dit online magazine drinkt Hsu zwarte koffie, maar ook veel water. Ook eet ze veel fruit en groente, maar blijft ze af van drankjes met suiker en vet voedsel. Ze houdt daarnaast van vezelrijk en eiwitrijk eten en sporten.

Het is natuurlijk niet wereldschokkend allemaal en Hsu is duidelijk gezegend met goede genen, maar haar tips tonen wel het belang van zonnebescherming en een gezonde levensstijl. Het staat genoteerd.

Dit zijn Lily Aldridge' beautytips – van ballet tot gouden wenkbrauwen >

Bron: Harper's Bazaar

Van: Harper's BAZAAR UK