Nu Pretty Little Liars definitief tot een einde is gekomen, kon Troian Bellisario eindelijk eens voor een drastisch, nieuw kapsel gaan. De actrice besloot dat 't een shaggy lob moest worden, wat haar niet alleen prachtig staat, maar die ook helemaal on trend is (enne, let vooral ook even op het T-shirt – moetenwillenhebben):

instagramView full post on Instagram

En Troian is niet de enige die wel zin had in een make-over. Mila Kunis heeft de opnames voor haar nieuwe kerstfilm, A Bad Mom's Christmas, er net opzitten en besloot voor de zomer ook maar eens voor een goede knipbeurt te gaan? Het resultaat? Een sexy bob:

Feed

Voor wie na dat bizarre einde van Pretty Little Liars geen afscheid kan nemen van Troian Bellisario, goed nieuws, want haar nieuwe film komt binnenkort uit. De actrice kampte in haar tienerjaren met een eetstoornis en heeft daar een prachtige film, genaamd Feed, over gemaakt.

Hoewel de rolprent gaat over een tweelingzus die haar tweelingbroer verliest bij een ongeluk en daardoor angsten ontwikkelt, ligt het verhaal heel dicht bij de actrice, die niet alleen het script schreef, maar ook in de hoofdrol voor de camera stond.

Feed is vanaf 18 juli online te streamen, maar bekijk hieronder alvast de aangrijpende trailer: