Wij dachten altijd dat het moeilijkste onderdeel van een manicure het kiezen van de juiste nagellak was, maar dit verhaal laat zien dat je 't nog veel erger kunt treffen.

Nu de meesten wel door schade en schande wijzer zijn geworden in de jungle die 'de nagelsalon' heet, is het enige waar je nog over na hoeft te denken de vorm waarin je nagels gevijld worden. Appeltje, eitje... Toch?

Nou, zo simpel was het niet voor Emma Jones. Toen Emma naar de salon ging vroeg ze specifiek om rond gevijlde nagels. Het enige probleem was dat haar nagelstyliste Emma's verzoek iets té letterlijk nam.

facebookView full post on Facebook

Yikes...

Emma legde aan de website MamaMia.com uit dat ze zo druk in gesprek was met haar styliste dat ze niet eens doorhad wat er gebeurde totdat ze de salon verliet.

'Ik was volledig afgeleid in de salon, want we hadden het over de vakantie in Turkije waarvan ik net was teruggekomen. Pas toen ik de salon uitliep en in mijn auto het resultaat bekeek, besefte ik wat hij in hemelsnaam had gedaan.'

'Ik was er kapot van, dus sprintte ik naar de salon van mijn moeders nicht om mijn wenkbrauwen te laten doen. Zij is zelf ook een nagelstyliste en schrok zich ook kapot van het resultaat.'

Gelukkig zal Emma niet erg lang meer rondlopen maar haar ronde nagels; ze heeft een nieuwe afspraak gemaakt om ze weer in hun oude staat te krijgen.

Note to self: vraag nooit om 'ronde nagels' zonder verdere specifieke instructies.

Van: Cosmopolitan UK