Wat? Een kussen dat pukkeltjes en rimpels voorkomt? Het bestaat. We wisten al wel dat bepaalde kussens en slaaphoudingen beter zijn voor het behoud van de goede looks dan andere, maar van een wonderkussen was het nog niet gekomen.

Nu wel. We introduceren de YourFacePillow.

Mattress, Skin, Comfort, Product, Bed, Sleep, Chin, Bedding, Mattress pad, Neck, pinterest
YourFacePillow

Alleskunner

Beautyexperts benadrukken het belang van op je rug slapen, in verband met het gezicht dat dan zo lekker in tact blijft. Maar het is verdomde lastig om de gehele nacht op je rug te blijven liggen. Het kussen lost dit voor je op. Het hoofd past er precies in en het traagschuim aan de zijkanten zorgt ervoor dat je niet omrolt. Slaapafdrukken worden op die manier voorkomen. De afneembare hoes gaat pukkeltjes tegen.

'Best sleep of my life'

Op amazon.com zijn de kopers in ieder geval heel tevreden. Een vrouw schrijft:

'Honestly, I just had the best sleep of my life last night. I didn't move until morning! I purchased the pillow for two reasons; first, my dermatologist insisted I try to stop sleeping on my stomach - I'm 28 with minor acne; and second, I've had a headache literally every other day of my life - any way possible to eliminate any sort of headache. Sleeping on my back, with YourFacePillow, is certainly the answer to my issues. Even after just one night, I can already tell.'

Niet alleen verandert het kussen de huid, maar het bevordert óók de slaap. We zijn benieuwd wat jij vindt.

Dit is de reden dat je nu je kussen moet vervangen >