Deze spotgoedkope mascara vliegt over de toonbank omdat-ie zo goed is

Beautybloggers prijzen momenteel deze mascara massaal aan, omdat-ie wonderen doet voor je wimpers. Heb jij 'm al gescoord?

Meest gelezen

Het is de heilige beautygraal: dé perfecte mascara vinden. Van de goedkopere varianten tot de prijzigere; je hebt ze vast in ieder segment al uitgebreid getest. Er is er echter nu één die er voor velen uitspringt. En, goed nieuws, hij is spotgoedkoop.

Is dit de allerbeste mascara?

Natuurlijk hangt een goede mascara van jouw wimpers af en waar je naar op zoek bent - krul, lengte, dikte of all of the above. Maar beautybloggers zijn het er massaal over eens: dit is de beste mascara van het moment.

Advertisement - Continue Reading Below

Het begon allemaal met Reddit-gebruiker en beautyblogger Ellie Daisy Louis in Amerika die deelde dat de Lash Princess-mascara van Essence fan-tas-tisch was (lees haar verhaal hier). Hierop kreeg ze honderden reacties van medestanders die ook groot fan van de mascara van nog geen 4 euro waren.

De mooimakers vlogen in Amerika uit het schap, en de hype is nu ook naar Nederland overgewaaid. Talloze vrouwen delen op social media before-and-after foto's van de mascara en we moeten zeggen, we zijn best onder de indruk:

Meest gelezen

Advertisement - Continue Reading Below

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Hoewel de mascara al sinds 2015 te koop is, vliegt-ie nu ook hier uit de schappen. Bij Kruidvat is de mascara van € 3,39 online al niet meer te shoppen, maar wellicht heb je in hier en daar in de winkel nog kans. Alhoewel zowel Kruidvat als Essence zelf aangeeft dat ze echt bijna overal weg zijn, en het nog wel even duurt voordat ze worden aangevuld.

Maar, niet getreurd, dit zijn ook 10 héél goede mascara's >