Dit moet je zien: deze 18-jarige tovert zichzelf om in iconische filmsterren

Wat een beetje make-up en een nieuw kapsel wel niet kan doen.

Meest gelezen

Neem even de tijd om bovenstaande foto in je op te nemen en geef daarna toe: de gelijkenis is treffend. Je zou bijna denken dat Vivien Leigh nog een keer in de rol van Scarlett O'Hara in Gone With the Wind is gekropen, of dan in ieder geval een zeer op haar lijkend familielid.

Maar niets is minder waar: op links zien we namelijk de 18-jarige Annelies Maria Francine, gewoon een filmfanaat uit België die graag in de huid kruipt van 's werelds meest iconische sterren.

Advertisement - Continue Reading Below

Niet zo gek dus ook dat Francine geschiedenis studeert. Naast die studie houdt ze er ook een grote passie voor mode op na, en om haar enthousiasme een platform te geven, besloot ze een eigen Instagramaccount te starten waarop ze foto's plaatst van haar transformaties in sterren als Audrey Hepburn, Keira Knightley en zelfs Sneeuwwitje.

'Ik heb het altijd fascinerend gevonden hoe ik mezelf met make-up en haarproducten kon omtoveren in andere mensen, en dan met name Hollywoodsterren,' aldus Francine. 'Een jaar geleden knipte ik mijn haar af en mensen zeiden steeds vaker dat ik op Audrey Hepburn leek. Ik was nog helemaal niet bekend met de iconische films waarin ze speelde, maar toen ik ze op ging zoeken, werd ik op slag verliefd op haar elegantie en de vintage glamour!'

Meest gelezen

Inmiddels kunnen we wel stellen dat er meer dan slechts wat overeenkomsten zijn tussen Francine en Audrey. En Keira Knightley. En Sneeuwwitje. We zetten haar beste transformaties voor je op een rij. Kun je er maar geen genoeg van krijgen? Op haar Instagramaccount vind je meer van zulk moois.

Audrey Hepburn

Advertisement - Continue Reading Below

Advertisement - Continue Reading Below

Jane Eyre

Meest gelezen

Elizabeth Bennet in Pride and Prejudice.

Harry Potter

Hermione

And another one! ⚡️ . . . #harrypottercosplay #harrypotter #emmawatson #hermionegrangercosplay #hermionecosplay

A post shared by Annelies van Overbeek (@anneliesvanoverbeek) on

Vermeer's Meisje met de parel

Een flapper girl

Staring right into your soul 👁 #1920s #vintage #flappergirl

A post shared by Annelies van Overbeek (@anneliesvanoverbeek) on

van: Seventeen

Bron: Seventeen