‘If we agree that eyes are the mirror of the soul, why not also admit that lips are the mouthpiece of the heart?’ – Mademoiselle Chanel

Mademoiselle Chanel was geobsedeerd door lippenstift. Ze reserveerde er zelfs een lederen vakje voor in de 2.55 Chanel-tas met doorgestikt patroon…

Welnu, wij zijn ook een obsessie rijker. Mogen we de nieuwste Rouge Coco-lipstick in iedere tint, s’il vous plait? Want o la la, met ‘n smeltzachte textuur en satijnen finish, het logo ín de stift zelf gedrukt…. Om je vingers bij af te likken. Bovendien is de lipstick der lipsticks in een nieuw couturejasje gestoken en vanaf nu verkrijgbaar in dertig prachtige tinten.


MAKE-UPADVIES PRESENTJE

Alle dertig Rouge Coco-tinten zijn bovendien gedoopt met een legendarische naam, gelinkt aan de majestueuze geschiedenis van Chanel. Denk Venise, Camelia, Perle, Gabrielle, Mademoiselle… Gaan er al modische belletjes rinkelen?

Exact. Nu zijn wij niet vies van een kennistest. Ga snel naar ELLE.nl/CHANEL, match de Rouge Coco-lipsticks met het juiste historische beeld en, als alle matches goed zijn gemaakt, krijg persoonlijk make-upadvies, plus een Chanel-presentje.

Bon chance!


Allez allez: ELLE.nl/CHANEL >