Inmiddels is het overduidelijk: onze kostbare huid moet beschermd worden tegen schadelijke effecten van de zon. (En vergeet die tere plekjes niet.) Is er nog het haar, wat ook flink te lijden heeft onder de overdosis zomerzon, zoute zee, chloor… O.a. beautymerk John Frieda komt met een compleet beschermprogramma voor de lokken.

Voor je de zon induikt: smeer je coupe in met Frizz-Ease Thermal Protection Serum (€ 13,99). Hierdoor zijn je lokken meteen beschermd tegen alle schadelijke stralingen, blijven ze glanzen en vervaagt de haarkleur niet.

Nieuwe zomerhit: de kuif! >

Na zon, zeewater en zand: een beetje extra TLC ook dan geen kwaad. Verwen je haar met het John Frieda Frizz-Ease Miraculous Recovery masker (€ 8,99), om droge lokken een flinke oppeper te geven.

Voor het strandfeest: daar hoort ’n zilte en nonchalant ogende strandcoupe bij. Maar die stiekem wel perfect gestileerd is met John Frieda Frizz-Ease Dream Curls styling spray (€ 8,99). Op nat haar sprayen, je haar een handje helpen met het creëren van krullen (kneden), laten opdrogen en you’re good to go.

Liever een strakke steile coupe? Ook daar hebben ze iets voor bij John Frieda, de Frizz-Ease Straightening Potion spray (€ 8,99).

Alle zomerkapsels op een rij >